De ce a făcut Flutur noncombat la Rîmbu?

În înregistrările care circulă pe internet din ședința PNL, Harșovschi pare că lasă să se înțeleagă că informațiile despre proprietăți, tranzacții imobiliare și celelalte din materialele publicate de paginile de propagandă PSD ar fi fost transmise pe filiera Lungu. O variantă care pare verosimilă. Lungu și Harșovschi s-au ținut sub observație în toții anii în care au lucrat împreună și probabil că știu multe unul despre celălalt.

Dacă mai continuă scandalul, probabil o să și aflăm până la urmă dacă se confirmă sau nu această supoziție.

Dar acest scenariu ridică o altă întrebare interesantă. De ce nu a fost valabilă și reciproca?

Flutur l-a avut 12 ani pe Rîmbu în subordine la Spitalul Județean. Au lucrat împreună și au făcut împreună și licitații, și angajări, și tot felul de alte combinații. Știe probabil aproape totul despre el, exact din același registru al proprietăților, îmbogățirii nejustificate și combinațiilor de când avea funcții de conducere la Fisc și spital.

Și atunci, dacă tot își dorea victoria în municipiul Suceava, de ce nu i-a servit și Flutur lui Harșovschi informații prin care să-l atace la rândul lui pe Rîmbu? De ce a ignorat municipiul Suceava? De ce a făcut Flutur noncombat la Rîmbu?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii