PDL Suceava şi Partida Romilor au semnat, vineri, un protocol de colaborare pentru alegerile locale şi alegerile parlamentare. La şedinţa care a avut în sala "Ştefan cel Mare" a Consiliului Judeţean Suceava au participat şi lideri PDL din judeţele Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Bacău, unde ar urma, de asemenea, să fie încheiate alianţe locale cu Partida Romilor.
Prin acest protocol, Partida Romilor va beneficia de locuri pe listele electorale al PDL pentru consiliile locale din judeţ.
Prin acest protocol, Partida Romilor va beneficia de locuri pe listele electorale al PDL pentru consiliile locale din judeţ.
3 Comentarii
E normal ca PDL sa se alieze cu Partidul Romilor si cu UDMR.PDL nu mai reprezinta demult interesele,drepturile,nazuintele romanilor.
RăspundețiȘtergerePDL nu mai reprezinta romanii.A dat judetele Harghita si Covasna ungurilor.Acum vrea sa aprobe infiintarea facultatii in limba maghiara la Cluj.Deci pe banii nostri formam doctori care vor vorbi in ungureste cand mergi sa te tratezi la ei.O sa ne trebuiasca translator:))Vor sa inunde Romania cu o mare de cianuri su sulfuri prin proiectul Rosia Montana.Vor sa inceapa exploatarea gazelor din sisturi in Vrancea si apoi in Dobrogea.Adica sa contamineze panza freatica cu substante chimice toxice,sa creeze cutremure si explozii de gaz necontrolate.Acestea sunt interesele romanilor?NEVER.de aceea formeaza aliante cu alte nationalitati .
RăspundețiȘtergereChevron a primit undă verde pentru începerea explorării pe cele trei perimetre din Dobrogea, în suprafaţă totală de aproximativ 300.000 de hectare
RăspundețiȘtergereAprobările vin în contextul în care locuitorii din Bârlad şi zona înconjurătoare, unde Chevron deţine alt perimetru, au protestat ieri împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică.
Mai multe studii independente au legat fracţionarea hidraulică de declanşarea unor cutremure mici, poluarea apei şi degajarea în atmosferă a unor substanţe toxice sau gaze cu efecte de seră.
Apa reziduală, ce rezultă din procesul de fracturare, este stocată în "gropi de evaporare”, iar vaporii emanaţi conţin benzen, o substanţă puternic cancerigenă